Tarieven en Consulten

Consulten

Alle consulten betreffen shiatsu-massage en/ of acupunctuur. Deze worden evt. gecombineerd met aanvullende therapiën. Er is variatie in de duur en de kosten van een consult.


Tarieven

Een intake en eerste consult van ongeveer 90 minuten: 75,- euro.

Een consult van 60 minuten: 70,- euro.

Een van 30 minuten: 35,- euro.

Een behandeling aan huis of ambulant (binnen een straal van 10 kilometer): 85,- euro. (Deze mogelijkheid geldt niet als er sprake is van infectieuze ziekten, zoals covid-19).


Voorwaarden:

Betalingsregelingen

De betalingswijze van een behandeling is contant, per pin of banktransactie, per consult.

Op rekeningnummer NL06 RABO 0128 8222 52 t.n.v. F. Pieper Praktijk voor Shiatsu-massage en Acupunctuur, kun je het bedrag overmaken.  


Annuleringen

Afspraken die 24 uur van tevoren zijn afgezegd, worden niet in rekening gebracht. De gereserveerde tijd wordt in rekening gebracht, als een afspraak te laat wordt afgezegd.
Als je verkoudheidsklachten of andere klachten hebt die op besmetting met het coronavirus kunnen duiden, kun je de afspraak ten alle tijde kosteloos annuleren. Dit geldt ook als er corona bij je geconstateerd is, of bij een van je huisgenoten.


Vergoedingen

De behandelingen worden deels door de meeste zorgverzekeringen vergoed, als je daarvoor aanvullend verzekerd bent. De hoogte van de vergoedingen zijn afhankelijk van de zorgverzekeraar. Zorg die vergoed wordt door de aanvullende verzekering valt buiten het eigen risico. De factuur van het consult kun je indienen bij je zorgverzekeraar.


Zorgverzekeringen 2021

De zorgwijzer heeft vergoedingen van zorgverzekeraars voor acupunctuur en shiatsu-massage in kaart gebracht voor 2021.

Zie hiervoor: www.zorgwijzer.nl